Ciuperci a la Grec

de katty in Mancaruri de post, 19 Feb 2015 | 20930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper macinat
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel si marar verde tocat fin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci a la Grec:

Trecem ciupercile  rapid printr-un jet de apa, le scurgem bine si le feliem.T ocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Cand ceapa s-a inmuiat bine si capata o culoare usor aurie punem ciupercile, sare, piper si zeama de lamaie si acoperim vasul cu un capac. Lasam sa scada zeama, apoi adaugam vinul caldut. Lasam la foc pana scade vinul, apoi adaugam patrunjelul si mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci a la Grec" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pleutorus fripte